Valikko Sulje

Asutko vanhassa talossa ja kärsit huonosta sisäilmasta?

Puhtaan ja raikkaan sisäilman edellytys on oikein toimiva ilmanvaihto. Tutkitusti suurin osa sisäilmaongelmista on seurausta puutteellisesti toimivasta ilmanvaihdosta. Puhtaan sisäilman edellytys on oikein toimiva ilmanvaihto. Se koostuu tulo-, poisto- ja siirtoilmanvaihdosta, jotka toimivat saumattomasti keskenään. Oikein toimiva ilmanvaihtojärjestelmä toimii kaikkina vuodenaikoina ilman vedon tunnetta ja sitä voi säätää tarpeen mukaan.

Olemme julkaisseet useita artikkeleita vanhojen talojen sisäilmasta ja ilmanvaihdosta. Alla oleviin artikkeleihin olemme kirjoittaneet asiantuntijoidemme kokemuksia ja pääasiassa viranomaislähteiden suosituksia vanhojen talojen ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

Ilmanvaihto ja energiatehokkuus

  Tässä Ilmanvaihto ja energiatehokkuus -artikkelissa herätetään ajatuksia tarkastelemaan ilmanvaihtoa energianäkökulmasta ja säästöjen vaikutuksesta asuntojen ja asukkaiden hyvinvointiin. Sähkönenergian hinnannousu

Lue artikkeli »

Ammattitaidolla kehitetty ja testattu ratkaisu parempaan ilmanvaihtoon

Kustannustehokas

Ilmakas™ ei vaadi suuria remontteja eikä kallista investointia. Hinta on noin kolmannes koneellisen ilmanvaihdon kustannuksista. Ilmakas™ on edullinen myös käyttää ja ylläpitää.

Turvallinen

Ilmakas™ on ammattitaidolla kehitetty ja testattu, turvallinen tapa tehostaa kotisi ilmanvaihtoa. Ilmakas™ toimii myös kesällä, vaikka sisä- ja ulkolämpötila eivät eroa toisistaan.

Reilu

Aloita tilaamalla ilmanvaihdon kartoitus. Kartoitus on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Asiantuntijamme tekemän kartoituksen jälkeen tiedät varmasti, toimiiko kotisi ilmanvaihto.

Maksa osissa

Rahoituksen avulla maksat remontin joustavasti osissa alkaen 50 €/kk.
Muista myös kotitalousvähennys!

Lataa maksuton opas

Lue miten turvallinen ja tehokas ilmanvaihto toimii ja kuinka ongelmat ratkaistaan helposti.

Tilaa ilmanvaihtosuodatin

Säilytä puhdas ja raikas sisäilma vaihtamanna tuloilmalaitteen suodatin
2 kertaa vuodessa (kevät/syksy).