Valikko Sulje
Ilmakas

PALVELUT
TALOYHTIÖILLE

Ilmakas tarjoaa räätälöidyt ratkaisut kaikenkokoisten rivitaloyhtiöiden ilmanvaihto-ongelmiin yli 10 000 kuntokartoituksen kokemuksella.

Ilmanvaihtojärjestelmä on yksi taloyhtiön perusjärjestelmistä. Vanhoissa rivitaloyhtiöissä ilmanvaihdon päivittäminen ja tehostaminen on ajankohtaista monestakin eri syystä. Ilmanvaihdon toimivuus on tärkeää niin asukkaiden kuin rakenteidenkin terveydelle, mutta myös energiatehokkuuden kannalta.

Ilmakas on erityisesti vanhojen taloyhtiöiden ilmanvaihtoratkaisujen ammattilainen. Lähtökohtanamme on tarjota jokaiseen kotiin yksilöllisesti mietityt ja parhaiten soveltuvat ratkaisut, jossa on huomioitu erityispiirteet kuten kiinteistön ikä ja rakenteet.

Ilmanvaihtoremontti voidaan toteuttaa joko taloyhtiön tai asukkaiden tilaamana. Asukkaan tilaamana he ovat oikeutettuja 40 % kotitalousvähennykseen asennusosuudesta.

Miksi taloyhtiön asukkaiden kannattaa kiinnittää huomiota ilmanvaihdon toimivuuteen?

Vastuu

Lain mukaan taloyhtiö vastaa rakennuksen ja osakehuoneiston rakenteista, eristeistä ja perusjärjestelmistä, joihin ilmanvaihtojärjestelmät kuuluvat yhtenä tärkeänä osana. On tärkeää että ilmanvaihtojärjestelmä täyttää nykyaikaiset vaatimukset ja että se on säännöllisesti huollettu ja tarkastettu.

Terveitä ja tyytyväisiä asukkaita

Toimivan ilmanvaihdon avulla huoneilma pysyy raikkaana ja pölyt, kosteus ja epäpuhtaudet poistuvat tehokkaasti sisäilmasta. Huonosti toimiva ilmanvaihto voi aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä, allergiaoireita, päänsärkyä ja muita terveysongelmia. Ilmanvaihtoremontti parantaa huomattavasti sisäilman laatua ja nostaa asumismukavuutta.

Kiinteistön arvo nousee

Ilmanvaihtoremontti vaikuttaa kiinteistön arvoon erityisesti silloin, kun se parantaa kiinteistön sisäilmaa ja energiatehokkuutta. Nämä tekijät voivat olla merkittäviä houkuttelevuuden kannalta potentiaalisille ostajille tai vuokralaisille. Toimimaton ilmanvaihto pilaa ennen pitkää myös talon rakenteet.

Parempi energiatehokkuus

Toimiva ilmanvaihto auttaa säästämään lämmityskustannuksissa, sillä se vaihtaa ulkoilmaa sisätiloihin hallitusti ja siten pitää lämpötilan vakaampana. Tämä tarkoittaa, että lämmitysjärjestelmän ei tarvitse työskennellä yhtä paljon pitääkseen lämpötilaan sopivana. Tämä voi olla erityisen merkittävää taloyhtiöille, joilla on useita asuntoja ja joilla on suuret energialaskut.

Painovoimainen ilmanvaihto?

Jos taloyhtiössänne on painovoimainen ilmanvaihto, niin parhaiten soveltuvat ratkaisut löydät täältä

Koneellinen ilmanvaihto?

Jos taloyhtiössänne on koneellinen ilmanvaihto, niin parhaiten soveltuvat ratkaisut löydät täältä.

Tilaa maksuton kartoitus taloyhtiöllenne

Lähtökohtanamme on tarjota taloyhtiöllenne parhaiten soveltuvat ratkaisut. Mikä tahansa järjestelmä ei siis välttämättä sovi, vaan se tulee katsoa aina tapauskohtaisesti. Tällöin saatu lopputulos on paras mahdollinen ja hinta edullinen. Tästä syystä emme myöskään edusta mitään tiettyä laitetta, merkkiä tai ilmanvaihtojärjestelmää.

Maksuton kuntokartoitus on 1. askel kohti raikasta sisäilmaa.

Yli 10 000 suomalaista kotitaloutta ja taloyhtiötä on tilannut meiltä ilmanvaihdon kuntokartoituksen, koska se on helpoin tapa selvittää ilmanvaihtosi todellinen kunto. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta kartoituskäynneistämme riippumatta siitä, onko asiakas tilannut meiltä maksullisia palveluitamme vai ei.

Emme tee kerrostaloihin kartoituksia. Jos kyseessä on esim. painovoimainen pienkerrostalo, niin kerrothan sen yhteydenotossasi.

Toimimme kartan esittämällä toiminta-alueella Tampereen, Turun, Lahden sekä pääkaupunkiseudun alueella:

Asiakastarina taloyhtiö Ilmakas

Asiakaskokemuksia

Aidosti tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme ehdoton kulmakivi. Lue lisää mitä asiakkaamme meistä kertovat.

Tyytyväisten
asiakkaiden
suosittelema

Yli 10 000
kuntokartoituksen
kokemuksella

Kustannustehokas
ja helppo
kokonaisratkaisu