Valikko Sulje

Ilmanvaihdon ratkaisut vanhoihin taloihin yli 10 000 kuntokartotuksen kokemuksella

Olemme erityisesti vanhojen talojen ilmanvaihtoratkaisujen ammattilaisia. Lähtökohtanamme on tarjota kuhunkin kotiin parhaiten soveltuva ratkaisu, jossa tulisi huomioida talon erityispiirteet kuten ikä ja talon rakenteet.

Jos kodissasi on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto, niin ilmanvaihtoa ei useimmiten kannata uusia kokonaan, vaan sitä kannattaa tehostaa. Tehostamalla ilmanvaihtoa saat yhtä raikkaan sisäilman kuin uudella iv-järjestelmällä, mutta jopa 60-80 % edullisemmalla hinnalla verrattuna uuteen ilmanvaihtojärjestelmään.

Teemme myös koneellisen ilmanvaihdon huoltoja ja vaihdamme vanhoja ilmanvaihtokoneita uusiin. 

Lähtökohtanamme on tarjota kotiisi parhaiten soveltuva ratkaisu, jossa huomioimme kotisi erityispiirteet kuten iän ja talon rakenteet. Mikä tahansa järjestelmä ei siis sovi sinun kotiisi, vaan se tulee katsoa aina tapauskohtaisesti. Tällöin saamasi lopputulos on paras mahdollinen ja hinta edullinen. Tästä syystä emme myöskään edusta mitään tiettyä laitetta, merkkiä tai ilmanvaihtojärjestelmää.

Yli 10 000 suomalaista kotitaloutta on tilannut meiltä ilmanvaihdon kuntokartoituksen, koska se on helpoin tapa selvittää ilmanvaihtosi todellinen kunto. Maksuton kuntokartoitus on 1. askel kohti raikasta sisäilmaa. Kartoituskäynti on sinulle täysin riskitön, koska se on ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Kun olemme tutustuneet kotiisi ja toiveisiisi, esitämme mielestämme parhaiten kotiisi soveltuvan ratkaisun. Ratkaisulle annamme kiinteän hinnan ja selkeän aikataulun. Käytämme markkinoiden parhaimpia laitteita ja materiaaleja, joille saat kaikille laitevalmistajan laajat takuut. Lisäksi saat asennustyöllemme 2 vuoden takuun. Et siis jää remontin jälkeen yksin, vaan voit olla meihin yhteydessä koska tahansa.

Palvelumme kotisi ilmanvaihdon parantamiseksi

Previous
Next

Jos tunnistat yhdenkin näistä oireista, niin ilmanvaihdon tehostaminen on kodissasi ajankohtaista:

 • Sisäilma on tunkkaista ja se tuntuu seisovalta
 • Makuuhuoneen ilma on yön jäljiltä paksua
 • Ikkunat huurtuvat
 • Ikkuna on koko ajan vähän raollaan
 • Vedon tunne lattianrajassa
 • Kosteus poistuu hitaasti: peilin huuru ei häviä saunan jälkeen, pyykit kuivuvat hitaasti
 • Takkatuli on vaikea saada syttymään ja savun haju leviää asuntoon

Kaikki listan oireet ovat merkkejä heikosti toimivasta ilmanvaihdosta!

Tyytyväisten asiakkaidemme kertomaa

Toimi näin jos epäilet huonoa sisäilmaa:

Ota meihin yhteyttä

 • Tilaa maksuton kuntokartoitus. Se on 1. askel kohti raikasta sisäilmaa. Voit myös soittaa meille, puh. 044 767 7177.
 Sovimme kartoituskäynnille ajankohdan
 • Kartoituskäynti kestää 1-2h. Sen aikana selvitämme millainen ilmanvaihtoratkaisu on sinulle sekä tehokkain että edullisin. Lähtökohtanamme on tarjota kuhunkin kotiin parhaiten soveltuva ratkaisu, jossa on huomioitu talon erityispiirteet.
 Saat tarjouksen kotisi ilmanvaihdon parantamisesta
 • Saat meiltä aina kiinteähintaisen tarjouksen, minkä ansiosta sinun on helppo hankkia remontille rahoitus. Yhteistyökumppaneitamme ovat Nordea ja OP. Autamme sinua mielellämme rahoituksen hakemisessa.
 Aloitamme työt sovittuna päivänä ja sovitulla hinnalla
 • Teemme työt aina sopimuksen mukaisella aikataululla ja sovitulla hinnalla. Kotisi sisäilma raikastuu välittömästi remontin valmistuttua. 
Saat raikkaan ja puhtaan sisäilman välittömästi
 • Remonttimme kestää tyypillisesti 1-3 päivää, minkä aikana asunnossa voi asua lähes häiriöttä.  Opastamme sinulle myös laitteiden käytön ja huollon. Säädöt ja mittaukset viimeistelevät Ilmakas™-ilmanvaihtoremontin. 
 Laitevalmistajien takuut sekä Ilmakkaan asennustakuu ovat turvanasi
 • Olemme tavoitettavissa koska tahansa myös asennuksen jälkeen, jos tarvitset apuamme.
 

TILAA ILMANVAIHTOSUODATIN

Säilytä puhdas ja raikas sisäilma vaihtamanna tuloilmalaitteen suodatin 2 kertaa vuodessa (kevät/syksy).

Ilmakas™ - Toimiva ja varma ratkaisu parempaan ilmanvaihtoon

Kustannustehokas

Ilmakas™ ei vaadi suuria remontteja eikä kallista investointia. Hinta on noin kolmannes koneellisen ilmanvaihdon kustannuksista. Ilmakas™ on edullinen myös käyttää ja ylläpitää.

Turvallinen

Ilmakas™ on ammattitaidolla kehitetty ja testattu, turvallinen tapa tehostaa kotisi ilmanvaihtoa. Ilmakas™ toimii myös kesällä, vaikka sisä- ja ulkolämpötila eivät eroa toisistaan.

Luotettava

Olemme tehneet yli 10 000 ilmanvaihdon kartoituskäyntiä, joten tietopääomamme on valtava. Kartoitamme kotisi ilmanvaihdon toimivuuden ja sen erityispiirteet, olipa kotisi millainen hyvänsä.

Tilaa kartoitus

Tilaa maksuton ilmanvaihdon kartoitus. Kartoituksen jälkeen tiedät varmasti, toimiiko kotisi ilmanvaihto.

Lataa maksuton opas

Lue miten turvallinen ja tehokas ilmanvaihto toimii ja kuinka ongelmat ratkaistaan helposti.

Maksa osissa

Rahoituksen avulla maksat remontin joustavasti osissa alkaen 50 €/kk.
Muista myös kotitalousvähennys!