Valikko Sulje

Tietoa yrityksestä

Ilmakas Oy on vanhojen talojen ilmanvaihtoremontitien edelläkävijä Suomessa. Ilmakas tuottaa kokonaisvaltaista ja luotettavaa asiantuntijapalvelua ja yrityksen tärkeimpänä arvona on tyytyväinen asiakas.

llmakas Oy on perustettu 2014. Yritys on tehnyt perustettaessa tutkimus- ja mittaustöitä vanhoihin taloihin. Rakennusten tiiviysmittaukset, lämpökuvaukset, radontutkimukset ja ilmanvaihdontutkimukset ovat aina olleet merkittävä osa Ilmakkaan ydinosaamista ja nykyinen toimenkuva on keskittynyt pääasiassa vanhojen talojen ilmanvaihdon parantamiseen.

Lähtökohtanamme on tarjota kuhunkin kotiin parhaiten soveltuva ilmanvaihtoratkaisu, jossa huomioidaan talon erityispiirteet, kuten talon ikä ja rakenteet. Tästä syystä emme edusta mitään tiettyä laitetta, merkkiä tai ilmanvaihtojärjestelmää, vaan tarjoamme teille aina kotiisi parhaiten sopivaa menetelmää budjettisi huomioiden.

Ilmakas Oy kuuluu osaksi Spigot-konsernia. Spigot Oy on uusien ja vanhojen asuinrakennusten LVIS-suunnitteluun ja asennukseen keskittynyt yritys. Spigot Oy tarjoaa ammattitaitoiset LVIS-palvelut kodin saneeraajalla lämmityksen- ja sähkösaneerauksen osalta. Yrityksen vahvuutena ovat luotettavuus, asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu, sekä paljon kiitosta saanut toimitusten selkeys. Tutustu lisää Spigot Oy:n saneerauspalveluihin: www.spigot.fi

 

Uusi aikakausi talotekniikan elinkaarivastuussa

Ilmakas Oy on osa Spigot-konsernia ja mukana kehittämässä kiinteistöjen elinkaarivastuuta talotekniikan osalta koko rakennuksen elinkaaren ajaksi: 

  • Uudisrakentaminen: Kiinteistön LVI- ja sähkötyöt suunnittelusta urakointiin
  • Huolto käyttöaikana: LVIS-huoltotyöt talotekniikan käyttöaikana
  • Saneeraustyöt: LVIS- laitteiden saneeraustyöt laitteiden- tai järjestelmien käyttöiän päätyttyä