Valikko Sulje

Tilaa maksuton ilmanvaihdon kuntokartoitus

Ilmanvaihdon kuntokartoitukseen tulee varata aikaa n. 2 tuntia. 

Tutkimme käynnillä ilmanvaihtosi toiminnan ja kunnon sekä esittelemme eri vaihtoehtoja sisäilman laadun parantamiseksi. Kartoituksen yhteydessä suunnittelemme ja laskemme halutessanne tarjouksen kotisi ilmanvaihdon parantamisesta.

Yli 10 000 suomalaista kotitaloutta on tilannut meiltä ilmanvaihdon kuntoarvion, koska se on helpoin tapa selvittää ilmanvaihtosi todellinen kunto. Meillä on kokemusta myös rakennusten kuntotutkimuksista sekä sisäilmaongelmien ratkaisemisesta. Niissä oppimaamme hyödynnämme myös ilmanvaihdon kuntokartoituksissa.

Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta ilmanvaihdon kuntokartoitus käynneistämme riippumatta siitä, onko asiakas tilannut meiltä maksullisia palveluitamme vai ei. Kuntoarvio on siis maksuton, mutta käynnin yhteydessä voimme sopia kotisi ilmanvaihdon parannustöistä niin halutessasi!

Oletko kuullut edullisesta rahoituksestamme?

Rahoituksemme on alkaen 0 % korolla 5 vuoden ajan. Lue lisätietoa täältä.

6 askelta raikkaaseen sisäilmaan

 1. Täytä sivun lopusta löytyvä lomake (1 min)

 2. Soitamme sinulle, kartoitamme tilannettasi ja sovimme kuntoarviokäynnille ajankohdan. Saat myös tarvittaessa suuntaa antavan hinta-arvion kotisi ilmanvaihtoremontista. KIIREELLISISSÄ tapauksissa soita 0447677177/JOONAS

 3. Saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen kotisi ilmanvaihdon parantamisesta kuntoarviokäynnin päätteeksi (1-2 h)

 4. Ilmanvaihtokartoituksen lopuksi sovimme mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

 5. Teemme työt sopimuksen mukaisella aikataululla ja kiinteällä hinnalla (remontin kesto 1-3 päivää, voit asua kotona normaalisti remontin ajan)

 6. Saat laitevalmistajien takuut sekä Ilmakkaan asennustakuun turvaksesi!

Kuntoarviokäynti voidaan suorittaa tarvittaessa myös ilta-aikaan, kun asukkaat ovat vapautuneet omista töistään. Kartoitus suoritetaan tyypillisesti 1-2 viikon sisällä tilauksesta. Lupaamme, että saat kuntoarviokäynnillä vastauksen siihen, miten sisäilmastasi tulee raikkaampaa. Toivomme, että kartoituksessa on mukana mahdollisesta remontista päättävät henkilöt, jotta voitte halutessanne päättää remontin toteuttamisesta.

Ilmakas onnistui ratkaisemaan ilmanvaihto-ongelmat

”Eron vanhaan huomaa selkeästi”

”Ilmakas esitteli itsensä ja laitteensa hyvin kuntoarviokäynnillä. Ilmanvaihto tutkittiin perusteellisesti savun avulla. He kiertelivät ja katselivat kotiamme, mistä tuli sellainen olo, että he tietävät, mitä tekevät.

Ilmanvaihdon tehostamisen myötä eron huomaa selkeästi. Kun tulemme päivän jälkeen kotiin, on kotimme ilma raikas. Tunne on erilainen kuin aiemmin. Takkakaan ei savuta enää niin herkästi sisälle. Suosittelen Ilmakasta muillekin. Meillä on kokemusta muista yrityksistä, mutta tämä ratkaisu vaikutti ehdottomasti parhaimmalta.”

– Susanna ja Riku Wickström, -69 rakennettu omakotitalo


Täytä ja lähetä lomake. Olemme teihin yhteydessä pikimmiten.

Miksi sinun kannattaa hyödyntää maksuton kuntoarviokäynti:

 • Kartoitamme kotisi ilmanvaihdon toimivuuden ja sen erityispiirteet, olipa kotisi millainen hyvänsä.
 • Kartoituksen jälkeen tiedät varmasti, toimiiko kotisi ilmanvaihto.
 • Selvitämme mahdolliset ongelmat ja esitämme juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan ilmanvaihtoratkaisun.
 • Kartoituksen tekee asiantuntijamme, joka on perehtynyt vanhojen talojen ilmanvaihtoon.
 • Olemme laite- ja merkkiriippumaton toimija, joten ehdotamme sinulle parasta ratkaisua, emmekä tiettyä tuotetta tai laitemerkkiä.