Valikko Sulje

TILAA MAKSUTON KARTOITUS

Yli 10 000 suomalaista taloutta on tilannut meiltä maksuttoman ilmanvaihdon kuntokartoituksen, koska se on helpoin tapa selvittää ilmanvaihdon todellinen kunto.

Kartoitukseen on hyvä varata aikaa noin 2 tuntia. Tutkimme käynnillä ilmanvaihtosi toiminnan ja kunnon sekä esittelemme eri vaihtoehtoja sisäilman laadun parantamiseksi.

Kartoituskäyntimme on sinulle täysin riskitön, eikä se sido sinua mihinkään.

Pääsääntöisesti teemme kartoituskäyntejä virka-ajan (klo 9-17) puitteissa, mutta tarvittaessa käynti voidaan suorittaa myös ilta-aikaan, kun asukkaat ovat vapautuneet omista töistään.

Kartoitus suoritetaan tyypillisesti 1-2 viikon sisällä tilauksesta. Toivomme, että kartoituksessa on mukana mahdollisesta remontista päättävät henkilöt, jotta voitte halutessanne päättää remontin toteutumisesta.

Kartoituksen yhteydessä suunnittelemme ja laskemme halutessanne tarjouksen kotisi ilmanvaihdon parantamisesta. Lähtökohtanamme on tarjota kotiisi parhaiten soveltuva ratkaisu, jossa huomioimme kotisi erityispiirteet kuten iän ja talon rakenteet. Mikä tahansa järjestelmä ei siis sovi sinun kotiisi, vaan se tulee katsoa aina tapauskohtaisesti. Tällöin saamasi lopputulos on paras mahdollinen ja hinta edullinen. Tästä syystä emme myöskään edusta mitään tiettyä laitetta, merkkiä tai ilmanvaihtojärjestelmää.

Kun olemme tutustuneet kotiisi ja toiveisiisi, esitämme mielestämme parhaiten kotiisi soveltuvan ratkaisun. Ratkaisulle annamme kiinteän hinnan ja selkeän aikataulun. Käytämme markkinoiden parhaimpia laitteita ja materiaaleja, joille saat kaikille laitevalmistajan laajat takuut. Lisäksi saat asennustyöllemme 2 vuoden takuun. Et siis jää remontin jälkeen yksin, vaan voit olla meihin yhteydessä koska tahansa.

Yli 10 000 suomalaista kotitaloutta on tilannut meiltä ilmanvaihdon kuntokartoituksen, koska se on helpoin tapa selvittää ilmanvaihtosi todellinen kunto. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta kartoituskäynneistämme riippumatta siitä, onko asiakas tilannut meiltä maksullisia palveluitamme vai ei.

Maksuttoman kuntokartoituksen jälkeen tiedät, toimiiko kotisi ilmanvaihto vai ei. Samalla saat mielenkiintoista tietoa sisäilmasta ja kotisi ilmanvaihdosta.

Viisi askelta raikkaampaan sisäilmaan

1. Tilaa maksuton kartoitus täyttämällä oheinen lomake.

2. Otamme yhteyttä Sinuun muutamien arkipäiväien sisällä kartoittaaksemme tarkemmin tilannettasi ja sopiaksemme käynnille ajankohdan

3. Jos ilmanvaihdon toimivuudessa huomataan parannustarpeita, on sinun mahdollista saada samalla käynnillä kiinteähintainen tarjous kotisi ilmanvaihtoremontista. loitamme työt aina sopimuksen mukaisella aikataululla ja sovitulla hinnalla.

4. Saat laitevalmistajien takuut sekä Ilmakkaan asennustakuun turvaksesi.

5. Remontin valmistuttua pääset välittömästi nauttimaan raikkaasta ja puhtaasta sisäilmasta.

 

HUOMIO!

Emme suorita kartoituksia kerrostalohuoneistoihin, sillä kerrostalon iv-järjestelmä on osa isompaa kokonaisuutta. Ota yhteyttä ensisijaisesti taloyhtiösi isännöitsijään.

Emme myöskään tee kartoituksia vuokra-asuntoihin. Ota yhteyttä ensisijaisesti vuokranantajaasi asian tiimoilta.

Suoritamme ilmanvaihdon kuntokartoituksia kartan esittämällä toiminta-alueella:

Tilaa kartoitus tästä:

Ilmanvaihdon kuntokartoitus

Tyytyväisten
asiakkaiden
suosittelema

Yli 10 000
kuntokartoituksen
kokemuksella

Kustannustehokas
ja helppo
kokonaisratkaisu