Valikko Sulje

Tilaa maksuton ilmanvaihdon kuntokartoitus

Yli 10 000 suomalaista kotitaloutta on tilannut meiltä maksuttoman ilmanvaihdon kuntokartoituksen, koska se on helpoin tapa selvittää ilmanvaihdon todellinen kunto.

Asiakastarina Wickström Ilmakas

Kartoituksen jälkeen tiedät, toimiiko ilmanvaihtosi

Kartoitukseen on hyvä varata aikaa noin 2 tuntia. Tutkimme käynnillä ilmanvaihtosi toiminnan ja kunnon sekä esittelemme eri vaihtoehtoja sisäilman laadun parantamiseksi.

Kartoituskäyntimme on sinulle täysin riskitön, eikä se sido sinua mihinkään.

Pääsääntöisesti teemme kartoituskäyntejä virka-ajan (klo 9-17) puitteissa, mutta tarvittaessa käynti voidaan suorittaa myös ilta-aikaan, kun asukkaat ovat vapautuneet omista töistään. 

Kartoitus suoritetaan tyypillisesti 1-2 viikon sisällä tilauksesta. Toivomme, että kartoituksessa on mukana mahdollisesta remontista päättävät henkilöt, jotta voitte halutessanne päättää remontin toteutumisesta.

Kartoituksen yhteydessä suunnittelemme ja laskemme halutessanne tarjouksen kotisi ilmanvaihdon parantamisesta. Lähtökohtanamme on tarjota kotiisi parhaiten soveltuva ratkaisu, jossa huomioimme kotisi erityispiirteet kuten iän ja talon rakenteet. Mikä tahansa järjestelmä ei siis sovi sinun kotiisi, vaan se tulee katsoa aina tapauskohtaisesti. Tällöin saamasi lopputulos on paras mahdollinen ja hinta edullinen. Tästä syystä emme myöskään edusta mitään tiettyä laitetta, merkkiä tai ilmanvaihtojärjestelmää.

Kun olemme tutustuneet kotiisi ja toiveisiisi, esitämme mielestämme parhaiten kotiisi soveltuvan ratkaisun. Ratkaisulle annamme kiinteän hinnan ja selkeän aikataulun. Käytämme markkinoiden parhaimpia laitteita ja materiaaleja, joille saat kaikille laitevalmistajan laajat takuut. Lisäksi saat asennustyöllemme 2 vuoden takuun. Et siis jää remontin jälkeen yksin, vaan voit olla meihin yhteydessä koska tahansa.

Yli 10 000 suomalaista kotitaloutta on tilannut meiltä ilmanvaihdon kuntokartoituksen, koska se on helpoin tapa selvittää ilmanvaihtosi todellinen kunto. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta kartoituskäynneistämme riippumatta siitä, onko asiakas tilannut meiltä maksullisia palveluitamme vai ei. 

6 askelta raikkaaseen sisäilmaan:

1.) Tilaa maksuton kartoitus täyttämällä oheinen lomake.

2.) Soitamme sinulle muutaman arkipäivän sisällä, kartoitamme tilannettasi ja sovimme kartoituskäynnille ajankohdan.

3.) Saat kiinteähintaisen tarjouksen kotisi ilmanvaihdon parantamisesta käynnin päätteeksi.

4.) Teemme työt aina sopimuksen mukaisella aikataululla ja sovitulla hinnalla. Remonttimme kesto on tyypilliseti 1-3 päivää, ja voit asua kotona normaalisti remontin ajan.

5.) Saat laitevalmistajien takuut sekä Ilmakkaan asennustakuun turvaksesi.

6.) Nauti raikkaasta ja puhtaasta sisäilmasta!


Emme suorita kartoituksia kerrostalohuoneistoihin emmekä vuokra-asuntoihin. Suoritamme ilmanvaihdon kuntokartoituksia kartan esittämällä toiminta-alueella: