Valikko Sulje
Ilmakas

MAKSUTON KARTOITUS

Yli 10 000 suomalaista kotitaloutta ja taloyhtiötä on tilannut meiltä maksuttoman ilmanvaihdon kuntokartoituksen, koska se on helpoin tapa selvittää ilmanvaihdon todellinen kunto.

Kartoitukseen on hyvä varata aikaa noin 2 tuntia. Kartoituskäyntimme on sinulle täysin riskitön.

Pääsääntöisesti teemme kartoituskäyntejä virka-ajan (klo 9-17) puitteissa, mutta tarvittaessa käynti voidaan suorittaa myös ilta-aikaan.

Kartoituksen yhteydessä suunnittelemme ja laskemme halutessanne tarjouksen kotisi ilmanvaihdon parantamisesta. Lähtökohtanamme on tarjota kotiisi parhaiten soveltuva ratkaisu, jossa huomioimme kotisi erityispiirteet kuten iän ja talon rakenteet. Mikä tahansa järjestelmä ei siis sovi sinun kotiisi, vaan se tulee katsoa aina tapauskohtaisesti. Tällöin saamasi lopputulos on paras mahdollinen ja hinta edullinen. Tästä syystä emme myöskään edusta mitään tiettyä laitetta, merkkiä tai ilmanvaihtojärjestelmää.

Edustatko taloyhtiötä?

Voit tilata taloyhtiöllenne maksuttoman kartoituksen täältä

Ilmakas

Maksuttoman kuntokartoituksen jälkeen tiedät, toimiiko kotisi ilmanvaihto vai ei. Samalla saat mielenkiintoista tietoa sisäilmasta ja kotisi ilmanvaihdosta.

Viisi askelta raikkaampaan sisäilmaan

1. Tilaa maksuton kartoitus täyttämällä oheinen lomake.

2. Otamme yhteyttä muutamien arkipäivien sisällä kartoittaaksemme tarkemmin tilannettasi ja sopiaksemme käynnille ajankohdan

3. Jos ilmanvaihdon toimivuudessa huomataan parannustarpeita, on sinun mahdollista saada samalla käynnillä kiinteähintainen tarjous kotisi ilmanvaihtoremontista. loitamme työt aina sopimuksen mukaisella aikataululla ja sovitulla hinnalla.

4. Saat laitevalmistajien takuut sekä Ilmakkaan asennustakuun turvaksesi.

5. Remontin valmistuttua pääset välittömästi nauttimaan raikkaasta ja puhtaasta sisäilmasta.

Toimimme kartan esittämällä toiminta-alueella Tampereen, Turun, Lahden sekä pääkaupunkiseudun alueella:

Emme suorita kartoituksia kerrostalohuoneistoihin, sillä kerrostalon iv-järjestelmä on osa isompaa kokonaisuutta. Ota yhteyttä ensisijaisesti taloyhtiösi isännöitsijään.

Emme myöskään tee kartoituksia vuokra-asuntoihin. Ota yhteyttä ensisijaisesti vuokranantajaasi asian tiimoilta.

Ilmanvaihdon kuntokartoitus

Tyytyväisten
asiakkaiden
suosittelema

Yli 10 000
kuntokartoituksen
kokemuksella

Kustannustehokas
ja helppo
kokonaisratkaisu