Valikko Sulje

Tilaa Ilmakas-ilmanvaihtosuodatin

Tuloilmalaitteen suodatin tulee vaihtaa 2 kertaa vuodessa.

Suodattimen vaihto on tärkeää, kun halutaan puhdas ja raikas sisäilma.

Jos suodatin jätetään vaihtamatta, suodattimelle suunniteltu pölykuorma ylittyy ja suodattimen tekniset ominaisuudet alkavat heiketä.

Tukossa oleva suodatin estää korvausilman saannin venttiilin kautta. Suodattimeen kertynyt pöly on myös kasvualusta homeelle.

Täytä tilauslomake

Hintaan lisätään toimituskulut 8.90 € / lähetys. Toimituskulut veloituksetta yli 50 € tilauksissa.

Laskun saat suodattimien mukana.

Jatkuvassa tilauksessa ensimmäisen tilauksen/toimituksen jälkeen suodattimien seuraava toimituskuukausi on huhtikuu. Tällöin toimitamme koko vuoden suodattimet yhdellä kertaa (eli 2 x suodatin/tuloilmalaite). Näin säästät toimituskuluissa. Jatkuvan tilauksen irtisanomisaika on 1 kk irtisanomisen saapumisesta. Irtisanominen on maksuton.

Huomioithan kestotilaajan edun! Kestotilaajana saat hinnasta tuntuvan alennuksen ja aidot alkuperäiset suodattimet markkinoiden halvimpaan hintaan.

Mikäli tilaat kertatilauksena suodattimia, kannattaa tilata samalla kertaa koko vuoden suodattimet, jolloin säästät toimituskuluissa (2 x suodatin/tuloilmalaite).

HUOM! Siirrä suodattimen tukirengas vanhasta suodattimesta uuteen suodattimeen.

Ilmakas M5 (EU5) tuloilmasuodattimet valmistetaan Suomessa. Käytetyn suodattimen voi hävittää energiajätteenä.

Miksi alkuperäinen Ilmakas™ tuloilmasuodatin?

Olemme testanneet Suomen markkinoilla olevia kolmannen osapuolen valmistamia tarvikesuodattimia. Kun valitset alkuperäisen Ilmakas tuloilmasuodattimen voit olla varma, että suodatinominaisuudet kuten tiiviys, kosteudenkesto, suodatusominaisuudet ja yhteensopivuus ovat varmasti huippu laatua! Emme suosittele tarvikesuodattimien käyttöä edes tuloilmalaitteessa, jonka takuuaika on päättynyt.