Valikko Sulje
Ilmakas

PALVELUT
KOTITALOUKSILLE

Ilmakas tarjoaa räätälöidyt ratkaisut vanhojen talojen ilmanvaihto-ongelmiin yli 10 000 kuntokartoituksen kokemuksella

Vanhoissa taloissa ilmanvaihdon päivittäminen ja tehostaminen on ajankohtaista monestakin eri syystä. Ilmanvaihdon toimivuus on tärkeää niin asukkaiden kuin rakenteidenkin terveydelle, mutta myös energiatehokkuuden kannalta.

Ilmakas on erityisesti vanhojen talojen ilmanvaihtoratkaisujen ammattilainen. Lähtökohtanamme on tarjota kuhunkin kotiin parhaiten soveltuvat ratkaisut, joissa on tarkasti ja yksityiskohtaisesti huomioitu talon erityispiirteet kuten ikä ja talon rakenteet. Lähtökohtanamme on tarjota jokaiseen kotiin yksilöllisesti mietityt ja parhaiten soveltuvat ratkaisut, jossa on huomioitu erityispiirteet kuten kiinteistön ikä ja rakenteet.

Painovoimainen ilmanvaihto?

Jos kodissasi on painovoimainen ilmanvaihto, niin parhaiten soveltuvat ratkaisut löydät täältä

Koneellinen ilmanvaihto?

Jos kodissasi on koneellinen ilmanvaihto, niin parhaiten soveltuvat ratkaisut löydät täältä

Miksi sinun kannattaa kiinnittää huomiota kotisi ilmanvaihdon toimivuuteen?

Ilmanvaihtojärjestelmä kuulu yhtenä tärkeänä osana kotisi perusjärjestelmiin. On tärkeää että kotisi ilmanvaihto täyttää nykyaikaiset vaatimukset ja että se on säännöllisesti huollettu ja tarkastettu.

Toimivan ilmanvaihdon avulla kotisi huoneilma pysyy raikkaana ja pölyt, kosteus ja epäpuhtaudet poistuvat tehokkaasti sisäilmasta. Huonosti toimiva ilmanvaihto voi aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä, allergiaoireita, päänsärkyä ja muita terveysongelmia. Ilmanvaihtoremontti parantaa huomattavasti kotisi sisäilman laatua ja nostaa asumismukavuutta.

Ilmanvaihtoremontti vaikuttaa talosi arvoon erityisesti silloin, kun se parantaa sisäilmaa ja energiatehokkuutta. Nämä tekijät voivat olla merkittäviä houkuttelevuuden kannalta potentiaalisille ostajille tai vuokralaisille. Toimimaton ilmanvaihto pilaa ennen pitkää myös talon rakenteet.

Toimiva ilmanvaihto auttaa säästämään lämmityskustannuksissa, sillä se vaihtaa ulkoilmaa sisätiloihin hallitusti ja siten pitää lämpötilan vakaampana. Tämä tarkoittaa, että lämmitysjärjestelmän ei tarvitse työskennellä yhtä paljon pitääkseen lämpötilaan sopivana.

Ilmakas

Tilaa maksuton ilmanvaihdon kuntokartoitus

Selvitämme maksuttomalla kartoituskäynnillä, miksi kotisi ilmanvaihto toimii huonosti ja millaisia toimenpiteitä tarvitaan, jotta ilmanvaihdon toiminta kodissasi paranee. Se tarkoittaa kohteesta riippuen riittävän tuloilman varmistamista, painemittauksia, ilmanvaihdon tehostamista, tai tarkistamista ettei kotiisi asennetut laitteet ole vääränlaisia ja ettei niitä ole asennettu/säädetty väärin.

Lähtökohtanamme on tarjota juuri sinun kotiisi parhaiten soveltuvat ratkaisut. Mikä tahansa järjestelmä ei siis välttämättä sovi, vaan se tulee katsoa aina tapauskohtaisesti. Tällöin saatu lopputulos on paras mahdollinen ja hinta edullinen. Tästä syystä emme myöskään edusta mitään tiettyä laitetta, merkkiä tai ilmanvaihtojärjestelmää.

Maksuton kuntokartoitus on 1. askel kohti raikasta sisäilmaa.

Toimimme kartan esittämällä toiminta-alueella Tampereen, Turun, Lahden sekä pääkaupunkiseudun alueella:

Asiakastarina Mutikainen Ilmakas

Asiakaskokemuksia

Aidosti tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme ehdoton kulmakivi. Lue lisää mitä asiakkaamme meistä kertovat.

Tyytyväisten
asiakkaiden
suosittelema

Yli 10 000
kuntokartoituksen
kokemuksella

Kustannustehokas
ja helppo
kokonaisratkaisu