Valikko Sulje

Ropposet: ”Ilmakas vakuutti asiantuntijuudellaan”

Koko talon remontointi ja samassa yhteydessä tehty ikkunaremontti laittoi miettimään ilmanvaihdon toimivuutta.

Akaalaiset Elina ja Risto Ropponen ostivat nykyisen kotitalonsa vuonna 2018, johon pariskunta päätti tehdä laajan sisäremontin. Samassa yhteydessä tehty ikkunaremontti sai heidät miettimään, hengittääköhän heidän uudistunut koti varmasti kunnolla.

Asiantuntijuus vakuutti

Rakennusalan työskentelevä tuttava suositteli Ristoa ottamaan yhteyttä Ilmakkaaseen, sillä heiltä löytyisi juurikin kaivattua tietotaitoa ja osaamista ilmanvaihdosta ja sisäilmasta.

Perusteellinen kartoitus loi luottamuksen heti alussa.

Risto otti yhteyttä Ilmakkaaseen, ja homma päätettiin aloittaa sisäilman kuntokartoituksella, koska se on helpoin ja nopein tapa saada ilmanvaihdon tilasta selvyys.

– Kotimme ilmanvaihto tutkittiin perusteellisesti. Ilmakkaalta kartoitusta tekemään saapunut Matti selitti meille maallikoillekin hyvin selkeästi ja ymmärrettävästi, mitä oli havainnut, mistä mikäkin johtui ja mitä toimenpiteitä ilmanvaihdon tehostamiseksi tulisi tehdä. Käynnistä jäi heti sellainen luottavainen mieli, että he tietävät mitä tekevät ja meidänkin ajatukset ja mietteet otettiin huomioon, Risto ja Elina kertoilevat.

Saimme myös paljon mielenkiintoista tietoa sisäilmasta ja siitä miten se toimii.

Lopuksi istahdettiin puhumaan ilmanvaihdosta ja siitä millaisia toimenpiteitä tarvitaan, jotta havaitut ongelmat saataisiin ratkaistua. Ja saatiinhan ne. Matti laskeskeli samalla käynnillä tarjouksen koko remontista, joka toimitettaisiin avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi Ilmakkaan oma asennustakuu sekä laitevalmistajien takuut tulisivat olemaan turvana.

– Toivotut ratkaisut että itse tarjous olivat mieluisia, joten kaupat sekä ilmanvaihtoremontin aikataulu päätettiin lyödä heti samantien lukkoon, Risto kertoo.

Sisäilma raikastui välittömästi

Itse sisäilmaremontti hoitui erittäin ammattitaitoisesti. Ja mikä parasta, sisäilma todellakin raikastui välittömästi remontin myötä.

Lopputuloksesta keskustellessa pariskunta on yhtä hymyä:

– Ilmanvaihtoremontti aloitettiin sovitusti maanantaina ja kesti kokonaisuudessaan vain pari päivää. Heti jo ensimmäisistä otteista näki, että asentajat tiesivät mitä tekevät. En olisi ikinä uskonut, miten moneen asiaan sisäilma vaikuttaa, hengittäminenkin tuntuu niin kevyeltä nykyään. Kirkkomäki ei enää tunnu missään, pyöräilyä ja sukellusta harrastava Risto tuumailee hymyssä suin.

– Asentajat tekivät kyllä todella siistiä työnjälkeä, Elina sanoo hymyillen.

 

6 askelta raikkaaseen sisäilmaan

  1. Tilaa maksuton kuntokartoitus. Se on 1. askel kohti raikasta sisäilmaa.
  2. Soitamme sinulle muutaman arkipäivän sisällä ja sovimme kartoituskäynnille ajankohdan.
  3. Saat kiinteähintaisen tarjouksen kotisi ilmanvaihdon parantamisesta käynnin päätteeksi
  4. Teemme työt aina sopimuksen mukaisella aikataululla ja sovitulla hinnalla
  5. Saat laitevalmistajien takuut sekä Ilmakkaan asennustakuun turvaksesi
  6. Nauti raikkaasta ja puhtaasta sisäilmasta!