Valikko Sulje
Ilmakas

MAKSUTON KARTOITUS TALOYHTIÖILLE

Yli 10 000 suomalaista kotitaloutta ja taloyhtiötä on tilannut meiltä maksuttoman ilmanvaihdon kuntokartoituksen, koska se on helpoin tapa selvittää ilmanvaihdon todellinen kunto.

Kartoitukseen on hyvä varata aikaa noin 2 tuntia. Kartoituskäyntimme on täysin riskitön.

Pääsääntöisesti teemme kartoituskäyntejä virka-ajan (klo 9-17) puitteissa, mutta tarvittaessa käynti voidaan suorittaa myös ilta-aikaan.

Lähtökohtanamme on tarjota taloyhtiöllenne parhaiten soveltuvat ratkaisut, joissa huomioimme taloyhtiönne erityispiirteet kuten iän ja kiinteistön rakenteet. Mikä tahansa järjestelmä ei siis sovi taloyhtiöönne, vaan se tulee katsoa aina tapauskohtaisesti. Tällöin saamanne lopputulos on paras mahdollinen ja hinta edullinen. Tästä syystä emme myöskään edusta mitään tiettyä laitetta, merkkiä tai ilmanvaihtojärjestelmää.

Ilmakas

Ilmanvaihtoremontti voidaan toteuttaa myös taloyhtiön tai asukkaiden tilaamana. Asukkaan tilaamana he ovat oikeutettuja 40 % kotitalousvähennykseen asennusosuudesta.

Tilaa maksuton kartoitus taloyhtiöllenne täyttämällä oheinen lomake.

Toimimme kartan esittämällä toiminta-alueella Tampereen, Turun, Lahden sekä pääkaupunkiseudun alueella:

Lähtökohtanamme on tarjota taloyhtiöllenne parhaiten soveltuvat ratkaisut. Mikä tahansa järjestelmä ei siis välttämättä sovi, vaan se tulee katsoa aina tapauskohtaisesti. Tällöin saatu lopputulos on paras mahdollinen ja hinta edullinen. Tästä syystä emme myöskään edusta mitään tiettyä laitetta, merkkiä tai ilmanvaihtojärjestelmää.

Emme tee kerrostaloihin kartoituksia. Jos kyseessä on esim. painovoimainen pienkerrostalo, niin kerrothan sen yhteydenotossasi.

Toimimme kartan esittämällä toiminta-alueella Tampereen, Turun, Lahden sekä pääkaupunkiseudun alueella:

Yhteydenotto TALOYHTIO (#19)

Tyytyväisten
asiakkaiden
suosittelema

Yli 10 000
kuntokartoituksen
kokemuksella

Kustannustehokas
ja helppo
kokonaisratkaisu