Valikko Sulje

Tilaa alkuperäinen Ilmakas™-suodatin

Tuloilmalaitteen suodatin suositellaan vaihdettavaksi vähintään 2 kertaa vuodessa.

Suodattimen vaihto on tärkeää, kun halutaan ylläpitää puhdas ja raikas sisäilma. Vaihda siis suodattimet vähintään 2 kertaa vuodessa.

Hyvä muistisääntö on vaihtaa suodattimet joka kevät ja syksy. 

Jos suodatin jätetään vaihtamatta, suodattimelle suunniteltu pölykuorma ylittyy ja suodattimen tekniset ominaisuudet alkavat heiketä. Esimerkiksi liikenne, runsas tulisijojen käyttö tai paljon siitepölyä tuottavat puut vauhdittavat suodattimien likaantumista. Tukossa oleva suodatin estää korvausilman saannin venttiilin kautta. Suodattimeen kertynyt pöly on myös kasvualusta homeelle

Suodatin

Kestotilaus (9,90 €/suodatin)

Kertatilaus (12,40 €/suodatin)

Alle 50 € toimituksiin lisätään 8,90 € toimituskulu.

Kestotilaajana saat aidot ja alkuperäiset Ilmakas™-suodattimet markkinoiden halvimpaan hintaan, helposti ja vaivattomasti.

Kestotilauksessa suodattimien seuraava toimituskuukausi on seuraava huhtikuu. Tällöin toimitamme koko vuoden suodattimet yhdellä kertaa (2*suodatin/tuloilmalaite). Näin säästät toimituskuluissa. Kestotilauksen irtisanomisaika on 1 kk irtisanomisen saapumisesta. Irtisanominen on maksutonta.

Mikäli tilaat kertatilauksena suodattimia, kannattaa tilata samalla kertaa koko vuoden suodattimet (2*suodatin/tuloilmalaite), jolloin säästät toimituskuluissa.

Miksi alkuperäinen Ilmakas™-suodatin?

Olemme testanneet Suomen markkinoilla olevia kolmannen osapuolen valmistamia tarvikesuodattimia. Kun valitset alkuperäisen Ilmakas™-ilmanvaihtosuodattimen voit olla varma, että suodatinominaisuudet kuten tiiviys, kosteudenkesto, suodatusominaisuudet ja yhteensopivuus ovat varmasti huippulaatua. Emme suosittele tarvikesuodattimien käyttöä edes tuloilmalaitteessa, jonka takuuaika on päättynyt.

HUOM!

Suodattimen mukana ei tule tukirengasta, joten siirrä tukirengas vanhasta suodattimesta uuteen suodattimeen.

Käytetyn suodattimen voi hävittää energiajätteenä.

Tilaa Ilmakas-ilmanvaihtosuodatin