Valikko Sulje
Ilmakas

TILAA SUODATIN

Tuloilmalaitteen suodatin suositellaan vaihdettavaksi vähintään kaksi kertaa vuodessa

Suodattimen vaihto on tärkeää, kun halutaan ylläpitää puhdas ja raikas sisäilma. Vaihda siis suodattimet vähintään kaksi kertaa vuodessa. Hyvä muistisääntö on vaihtaa suodattimet aina keväisin ja syksyisin.

 Jos suodatin jätetään vaihtamatta, suodattimelle suunniteltu pölykuorma ylittyy ja suodattimen tekniset ominaisuudet alkavat heiketä. Esimerkiksi liikenne, runsas tulisijojen käyttö tai paljon siitepölyä tuottavat puut vauhdittavat suodattimien likaantumista. Tukossa oleva suodatin estää korvausilman saannin venttiilin kautta. Suodattimeen kertynyt pöly on myös kasvualusta homeelle

Ilmakas

Kestotilaajana saat aidot ja alkuperäiset Ilmakas™-suodattimet markkinoiden halvimpaan hintaan, helposti ja vaivattomasti.

Miksi  alkuperäinen Ilmakas™-suodatin?

Olemme testanneet Suomen markkinoilla olevia kolmannen osapuolen valmistamia tarvikesuodattimia. Kun valitset alkuperäisen Ilmakas™-ilmanvaihtosuodattimen voit olla varma, että suodatinominaisuudet kuten tiiviys, kosteudenkesto, suodatusominaisuudet ja yhteensopivuus ovat varmasti huippulaatua. Emme suosittele tarvikesuodattimien käyttöä edes tuloilmalaitteessa, jonka takuuaika on päättynyt.

Kestotilaus 9,90 euroa/suodatin

Kertatilaus 12,40 euroa/suodatin

Alle 50 euron toimituksiin lisätään 8,90 euron toimituskulu.

Kestotilauksessa suodattimien seuraava toimituskuukausi on seuraava huhtikuu. Tällöin toimitamme koko vuoden suodattimet yhdellä kertaa (2*suodatin/tuloilmalaite). Näin säästät toimituskuluissa. Kestotilauksen irtisanomisaika on 1 kk irtisanomisen saapumisesta. Irtisanominen on maksutonta.

Mikäli tilaat kertatilauksena suodattimia, kannattaa tilata samalla kertaa koko vuoden suodattimet (2*suodatin/tuloilmalaite), jolloin säästät toimituskuluissa.

Toimitamme suodattimia myös taloyhtiöille, pyydä tarjous!

Ilmakas

Tilaa Ilmakas-ilmanvaihtosuodatin

HUOM!

Suodattimen mukana ei tule tukirengasta, joten siirrä tukirengas vanhasta suodattimesta uuteen suodattimeen.

Käytetyn suodattimen voi hävittää energiajätteenä.