Valikko Sulje

Ilmakas on ilmanvaihdon asiantuntija

Ilmakas Oy on vanhojen talojen ilmanvaihtoremonttien edelläkävijä Suomessa. Tuotamme kokonaisvaltaista, luotettavaa asiantuntijapalvelua, jonka tärkein arvo on tyytyväinen asiakas.

Hyödynnämme vuosien varrella hankittua osaamistamme rakennusalalta. Jokainen asiakkaamme saa laadukkaan ja juuri omaan kotiin soveltuvan järkevän ilmanvaihtoratkaisun – olipa kyseessä millainen talo hyvänsä.

Ilmakas syntyi asiakkaiden tarpeesta. Tehdessämme kuntotutkimuksia vanhoihin taloihin, huomasimme kuinka yleisiä puutteellisen ilmanvaihdon aihettamat sisäilmaongelmat ovat. Törmäsimme jatkuvasti asiakkaidemme esittämään kysymykseen: Miten päästä eroon huonosta sisäilmasta? Tartuimme haasteeseen ja niin syntyi Ilmakas.

Matti Torkkola
Perustajaosakas


Markku Vuorma
Perustajaosakas

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme

Suomessa on satoja tuhansia ihmisiä, jotka kärsivät puutteellisen ilmanvaihdon aiheuttamista ongelmista kodeissaan. Iso näistä ongelmista on saatvissa kuntoon pienillä, yksinkertaisilla toimenpiteillä. Haluamme olla osaltamme auttamassa ihmisiä parempaan sisäilmaan kodeissaan. Siksi mittaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja pyrimme huomioimaan saamamme palautteen.

 

Ilmakas Oy:n NPS luku oli 85  (4/2022) eli asiakkaamme ovat aidosti tyytyväisiä saamaansa palveluun. NPS on kansainvälisesti käytetyin asiakastyytyväisyyden mittari. Useimmilla yrityksillä ja toimialoilla NPS luku on välillä 30-50.