Valikko Sulje

Oletko sinä seuraava asentajamme?

 

Olemme sisäilmaremonttien edelläkävijä Suomessa. Haluamme mahdollistaa jokaiseen kotiin puhtaan ja terveellisen sisäilman.

Haemme työkaveriksi asentajaa, joka tekee töitä pilke silmäkulmassa, osaa ja haluaa olla ylpeä siitä mitä tekee. Tulet toimimaan sekä itsenäisesti että myös yhdessä muiden asentajien kanssa asiakaskohteissamme asennustehtävissä (kuluttaja-asiakkaat ja taloyhtiöt) Pirkanmaalla, Etelä-Suomessa ja Turun seudulla. Asentajalta vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä. Työtehtävämme edellyttävät ajokorttia ja oleellisena osana mahdollisuutta reissutyön tekemiseen. 

Toivomme, että sinulla on jo vähintään parin vuoden kokemus sähkö-, ilmanvaihto- tai rakennusalan töistä. Pohjakoulutuksena sinulla voi olla esim. rakennuspuolen/talotekniikan/sähköpuolen koulutus. Jos uskot, että aito työnilo syntyy mielekkäästä työstä, mahdollisuudesta kehittyä ja oppia sekä kannustavasta työyhteisöstä, jossa jokainen voi olla aito oma itsensä – olet se ketä etsimme!

 

Me tarjoamme sinulle

Tarvittavan perehdytyksen kokeneiden asentajien opissa, saat käyttöösi hyvät ja nykyaikaiset työkalut, pelkästään mukavia työkavereita, sopivin välein sopivaa virkistäytymistä, mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla kasvavassa yrityksessä, sopivan palkan osaamisesi mukaan (2500-3500€/kk) + päivärahat jne.

    Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt alkavat heti, kun löydämme sinut tai sinä löydät meidät!

    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai voit myös soittaa tai laittaa vaikka Whatsupilla viestiä Matti Torkkolalle numeroon 044 716 0026.