Valikko Sulje

Ilmanvaihdon kartoittaja / myyntiedustaja

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme aktiivista ja positiivisen elämänasenteen omaavaa ilmanvaihdon kartoittajaa/myyntiedustajaa PIRKANMAAN ja HÄMEEN alueelle. Päätoimipaikkamme sijaitsee AKAASSA, josta käsin teemme kartoituksia ympäri Etelä-Suomea.

Ilmakas Oy on painovoimaisten ilmanvaihtoremonttien edelläkävijä Suomessa. Teemme ilmanvaihdon kartoituksia ja toteutamme ilmanvaihtoremontteja kuluttaja-asiakkaille ja taloyhtiöille avaimet käteen-periaatteella Pirkanmaan, Turun ja Etelä-Suomen alueella. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti.

Emme kolkuttele ihmisten ovien takana, vaan haemme lisätyövoimaa ilmanvaihdon kartoituksiin voimakkaasti kasvaneen kysynnän vuoksi. Ensisijaisesti vastaamme kysynnän kautta tuleviin kartoituksiin, mutta myös aktiviiseen asiakashankintaan on oltava valmius.

Toimintamme on ollut hyvässä kasvussa koronasta huolimatta.

Ilmanvaihto työntekijä

Työnkuva ja edellytykset

Teet ilmanvaihdon kartoituksia ja myyntiä intohimoisesti ja tehokkaasti. Voit olla jo kokeneempi konkari tai vasta-alkaja – asenne ratkaisee, ei työkokemus. Pidämme huolen siitä, että kehityt taitavaksi osaajaksi ja vanhojen talojen ilmanvaihdon ammattilaiseksi. Onnistumisesi ja hyvät tulokset näkyvät hyvinä ansioina. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja mahdollisuutta myös iltatyöhön.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme:

  • työhön tarvittavan tuen ja koulutuksen
  • motivoivan palkkauksen
  • valmiita asiakaskäyntejä
  • mukavan ja rennon työilmapiirin

OLETKO SINÄ SEURAAVA TYÖKAVERIMME?

Jos kiinnostuit, niin olethan mahdollisimman pian minuun yhteydessä joko soittamalla tai sähköpostilla, niin parannat mahdollisuuksiasi päästä meille myyntiedustajaksi.

Jätä vapaamuotoinen työhakemuksesi alle tai soita 044 716 0026 ja tule käymään tutustumassa toimintaamme toimistollamme AKAASSA. (ABC:n vieressä)

Toivomme sinulta pikaista yhteydenottoa.

Kysy lisää työnkuvasta:

Matti Torkkola

Ilmakas Oy

044 716 0026

matti.torkkola@ilmakas.fi