Valikko Sulje

Pyydä tarjous ilmanvaihtoremontista tai ilmanvaihdon tehostamisesta

Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. 

Pyydä tarjous, jos haluat tietää, kuinka paljon ilmanvaihtoremontti tai ilmanvaihdon tehostaminen maksaa. Lähetämme sinulle tarjouksen mahdollisimman pian tarjouspyyntösi jälkeen.

Olemme tehneet yli 10 000 ilmanvaihdon kuntokartoitusta suomalaisiin koteihin. Siksi tunnemme 1900-luvulla ja 2000-luvun alussa rakennettujen talojen ilmanvaihdon ja niiden tyypillisimmät ongelmat läpikotaisin.

Ilmakas onnistui ratkaisemaan ilmanvaihto-ongelmat

”Eron vanhaan huomaa selkeästi”

”Ilmakas esitteli itsensä ja laitteensa hyvin kuntoarviokäynnillä. Ilmanvaihto tutkittiin perusteellisesti savun avulla. He kiertelivät ja katselivat kotiamme, mistä tuli sellainen olo, että he tietävät, mitä tekevät.

Ilmanvaihdon tehostamisen myötä eron huomaa selkeästi. Kun tulemme päivän jälkeen kotiin, on kotimme ilma raikas. Tunne on erilainen kuin aiemmin. Takkakaan ei savuta enää niin herkästi sisälle. Suosittelen Ilmakasta muillekin. Meillä on kokemusta muista yrityksistä, mutta tämä ratkaisu vaikutti ehdottomasti parhaimmalta.”

– Susanna ja Riku Wickström, -69 rakennettu omakotitalo

”Huoneista tuli tasalämpöisiä”

”Matti tuli tänne aamulla ja illalla oli valmista. Hän oli hyvin asiallinen ja teki työnsä siististi. Ilma on raikkaampaa, se on se suurin asia. Lämpökään ei ole enää vain katossa koko ajan, vaan huoneet ovat tasalämpöisempiä. Minä nukun paljon paremmin. Olemme olleet todella tyytyväisiä tähän ratkaisuun!”

– Raija ja Pertti Meronen, -43 rakennettu omakotitalo